Bindevæv

DSC_0479

Klinikken har afholdt kursus i løbet af 2019 og har i den forbindelse haft besøg af Linda Thorborg, som har undervist i undersøgelse og behandling af kroppens bindevæv. Linda Thorborg er den første danske fysioterapeut, der er fuldt certificeret i Kinesis Myofasciel Integration (KMI) og uddannet af Thomas Myers. Linda har gennem de sidste 15 år arbejdet med bindevævet som en central del i sine behandlinger.

Klinikken har 7 fysioterapeuter, som er færdiguddannede inden for bindevævsteknikkerne som Structural Integration Therapist (SIT).

Hvad er bindevæv?

Bindevæv fylder omkring halvdelen af vores krop. Bindevæv er væv som blandt andet findes som hinder omkring vores organer og vores muskler, i vores underhud, samt i overgangen til sener og ledbånd. Bindevævet skal bevæge sig frit ift. muskler og led for at vi som mennesker kan bevæge os frit og uden smerter. Ved skader eller vedvarende smerter i kroppen vil bindevævet oftest være påvirket og være bevægehæmmet.

Vi er taknemmelige for at modtage den kyndige vejledning og undervisning fra Linda. Vi er som klinik stolte af at være blandt de få, som kan tilbyde behandling til bindevævet, da bindevæv hidtil har været et overset behandlingsområde.

DSC_0528
DSC_0521
DSC_0515
DSC_0531